به گزارش پایگاه خبری تاج من، حسین فرشیدی، در مراسم آغاز به کار چهارمین کنگره بین المللی تغذیه افزود: دغدغه تمامی بخش‌های وزارت بهداشت، پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر تغذیه است. وی با اشاره به استقبا...

به گزارش پایگاه خبری تاج من، حسین فرشیدی، در مراسم آغاز به کار چهارمین کنگره بین المللی تغذیه افزود: دغدغه تمامی بخش‌های وزارت بهداشت، پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر تغذیه است.

وی با اشاره به استقبال گسترده از برگزاری چهارمین همایش بین‌المللی تغذیه، گفت: سلامت از امنیت غذایی جدایی ناپذیر است.

فرشیدی ادامه داد: کاهش بیماری‌های غیر واگیر با اصلاح روش تغذیه امکان‌پذیر است.

وی گفت: تغذیه امری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است که در آینده کشورها بسیار تأثیرگذار است.

فرشیدی افزود: بر اساس اعلام سازمان جهانی غذا منازعات بشری در آینده بر سر آب و غذا خواهد بود.

وی، خواهان فرهنگ سازی در زمینه اصلاح تغذیه کشور همچون کاهش مصرف قند و نمک شد.

فرشیدی بر لزوم برنامه‌ریزی برای تنظیم سفره خانوارها تاکید کرد و گفت: تغذیه سالم باید بر اساس نیازهای خانواده و دسترسی به غذا در اختیار خانواده‌ها قرار گیرد.

وی افزود: روش صحیح تغذیه در جامعه باید به گونه‌ای باشد که موجب کاهش بار بیماری‌های غیر واگیر شود.

فرشیدی، افزایش مصرف سبزیجات و میوه در کشور را ضروری دانست و گفت: عامل خطر ۱۱ میلیون مرگ سالانه در جهان تغذیه نامناسب است.

منبع : منبع