عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به دستگیری 6 گیمر در مشهد طی اتفاقات اخیر اظهار داشت این افراد اقرار کرده‌اند که به دنبال شبیه‌سازی بازی‌های کامپیوتری و اینترنتی در دنیای حقیقی بوده‌اند. به گفته ذ...

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به دستگیری 6 گیمر در مشهد طی اتفاقات اخیر اظهار داشت این افراد اقرار کرده‌اند که به دنبال شبیه‌سازی بازی‌های کامپیوتری و اینترنتی در دنیای حقیقی بوده‌اند. به گفته ذوالنوری نمونه‌های متعددی از این افراد وجود دارد که تحت تاثیر بازی‌هاش خشن اینترنتی با آمدن در صحنه (خیابان) به دنبال تخلیه هیجانات خود بودند.

.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;}.h_iframe-aparat_embed_frame .ratio{display:block;width:100%;height:auto;}.h_iframe-aparat_embed_frame iframe{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;}

«مجتبی ذوالنوری»، نماینده مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با حضور در برنامه تلویزیونی تهران 20 که به موضوع «تحلیل عملیات روانی دشمن در حوادث اخیر» اختصاص داشت، به عوامل حضور مردم در ناآرامی‌ها اشاره کرد و گفت:

«یک جمعیت هیجانی در کشور داریم که به دنبال تخلیه هیجانات خود بودند. اگر یک جوانی حین راه رفتن در خیابان به تیر برق لگد یا به کیوسک تلفن مشت می‌زدند، الزاما بدین معنی نیست که می‌خواهد خشم خود را نشان دهد بلکه یک جایی باید این هیجانات روانی را تخلیه کند.»

او در ادامه به دستگیری 6 گیمر در مشهد اشاره کرد و گفت:

«این بچه‌ها که سن و سال کمی داشته و 15-16ساله بودند، خودشان اقرار کردند در بازی‌های خشن اینترنتی، مثلا بازی را انجام می‌دادند که اگر جایی اشتباه کردند و امتیازشان کاهش یافت بایستی یک بچه را می‌کشتند تا امتیاز آن‌ها بازگردد. آن‌ها تصریح داشتند که آمدیم این (بازی) را در عالم حقیقی اجرا کنیم».

به گفته ذوالنوری نمونه‌های متعددی از این دست در صحنه دستگیری وجود داشت که تحت القائات و تاثیرات «بازی‌های خشن اینترنتی» به صحنه آمده بودند تا هیجاناتشان را تخلیه کنند.

این برای اولین بار نیست که یک مقام مسئول، حضور نوجوانان و جوانان در ناآرامی‌های اخیر را تحت تاثیر بازی‌های رایانه‌ای و آنلاین، تحلیل کرده است. اواسط مهرماه، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مدعی شد که دشمنان روی متولدین دهه‌های هشتاد و نود سرمایه‌گذاری کرده و قصد دارند این قشر را در مقابل اسلام و دین قرار دهند و در این راستا اذعان داشت: «برخی بازی‌های هیجانی رایانه‌ای برای به میدان آوردن نوجوانان در چنین روزی برنامه‌ریزی شده بودند».

پس از چنین اظهار نظری، ستاد بازی و سرگرمی حوزه علمیه قم با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد افراد از اتهام زنی خارج از اندازه و انداختن تمام گناه حوادث اخیر به گردن بازی‌های کامپیوتری باید پرهیز کنند و تا زمان بررسی دقیق ابعاد تاثیرات هر یک از عوامل، از چنین اتهاماتی پرهیز شود.

منبع : منبع