عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اعتقاد دارد نمیتوان بابت اینکه پلتفرمهای بینالمللی به بستری برای شغل مردم تبدیل شده، با این شبکههای اجتماعی برخورد نکرد. او همچنین ابراز امیدواری کرد که محدودیت برای پلتفرمهای خارجی برداشته شود و با حمایت از نسخههای بومی، کسبوکارها به پلتفرمهای داخلی مهاجرت کنند.
«علی اصغر عنابستانی» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با ایسنا، امنیت و آرامش را مساله مهمی دانست که به باور او بدون آنها توسعه و پیشرفت محقق نمیشود.
عنابستانی ابراز امیدواری کرد تا شرایط امنیتی کشور به گونهای شود که دستور رفع محدودیت موقت پلتفرمهای بینالمللی از سوی تصمیمگیرندگان آن یعنی شورای عالی امنیت ملی صادر شود.
البته او با محدودیتهای ایجاد شده مخالف نیست و برخورد با پلتفرمها را امری اجتناب ناپذیر میداند: «اینگونه نمی شود که ما بگوییم چون پلتفرمهای خارجی بستر ایجاد شغل در کشور شدند پس هر آسیبی به کشور بزنند و جرات نداشته باشیم با آنها برخورد کنیم و کاری انجام دهیم.»
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پلتفرمها باید بتوانند در روال عادی کار کنند، اعتقاد دارد همزمان با این موضوع بایستی سکوهای داخی نیز تقویت شده تا به مرور کسبوکارها به سمت آنها سوق پیدا کنند:
«پلتفرمهای داخلی میتوانند بستر مناسبی برای کسبوکار و رفاه اجتماعی باشند از همین باید تلاش بسیاری شود تا آنها تقویت و زیرساختهایشان توسعه یابد. همچنین بایستی پهنای باند بیشتری به آنها اختصاص داده شود تا پلتفرمهای خارجی بستر آسیب و نا امنی در کشور نشوند.»
گفتنی است بیش از یک ماه از فیلتر اینستاگرام و واتساپ میگذرد و با محدودیتهای اینترنت شاهد ضربات متعددی به اقتصاد کشور بودیم. کسبوکارهای آنلاین و استارتاپی باور دارند ادامه این شرایط، کشور را با موج گستردهای از بیکاری رو به رو خواهد کرد. با این وجود هیچ پاسخ روشنی برای ادامه وضعیت فعلی داده نشده است.
منبع : منبع
15th November 24