محققان در ادامه تلاش‌های خود برای مقابله با پیری توانستند دارویی بسازند که با هدف قرار دادن نوعی پروتئین به نام اینترلوکین ۱۱ باعث افزایش سلامتی موش‌ها در سنین پیری میشود. به گزارش سرویس اخبار فناوری...

محققان در ادامه تلاش‌های خود برای مقابله با پیری توانستند دارویی بسازند که با هدف قرار دادن نوعی پروتئین به نام اینترلوکین ۱۱ باعث افزایش سلامتی موش‌ها در سنین پیری میشود.

به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، یک تیم بین المللی از دانشمندان کشورهای بریتانیا، استرالیا و سنگاپور داروی جدیدی را با یک تکنیک منحصر به فرد ایجاد کردند که می‌تواند طول عمر موش‌ها را تا ۲۵ افزایش داده و امیدی تازه برای مقابله با پیری انسان‌ها محسوب شود. این محققان امیدوارند در نهایت با کمک داروهای کشف شده بتوانند سرعت پیر شدن انسان‌ها را از طریق روش‌های جدید آهسته کنند.

طبق گزارش منتشر شده در این مورد در فایننشال تایمز، در تکنیک جدید دانشمندان برای جلوگیری از عملکرد نوعی پروتئین با نام اینترلوکین ۱۱ درمان‌های آنتی بادی را به ماش‌های میانسال تزریق کردند. پروتئین مورد نظر از طریق التهاب باعث تاثیر روی سلول‌های انسانی در فرایند پیری خواهند شد. در ابتدای آزمایش موش‌ها دارای ۱۷ ماه سن بودند که می‌توان آن را معادل ۵۵ سال برای انسان‌ها در نظر گرفت. دانشمندان در تکنیک خود هر سه هفته یک بار تزریق آنتی بادی را تکرار کردند و در گروه دیگری نیز هیچ درمانی را برای موش‌ها در نظر نگرفته بودند.

دانشمندان متوجه شدند موش هایی که از طریق آنتی بادی تحت درمان بودند حدود ۲۵ درصد عمر بیشتری نسبت به گروه کنترل داشتند. همچنین میزان سلامت این موش ها در سن پیری بهتر بوده است. از نظر اندام و استقامت نیز موش‌های درمان شده در سطح بالاتری قرار داشتند. به عنوان مثال متابولیسم بدن و کبد آنها نیز عملکرد بهتری داشته است. همچنین تنها ۱۶ درصد از موش های تحت درمان به سرطان مبتلا شدند. در حالی که این میزان تنها ۱۶ درصد از موش های تحت درمان به سرطان مبتلا شدند در حالی که این رقم برای گروه کنترل حدود ۶۱ درصد بوده است.

منبع : منبع